ANKARA / PURSAKLAR - Saray İlkokulu

Etiket Sonuçları: OKUL

Nis

Okulumuz 4-E ve 4-G sınıfı öğrencileri "Minik Eller, Büyük Hayaller" Projesi kapsamında Gülbahar Hatun Hanım Evi'ni ziyaret etmiştir. Kurslar hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiş olup; bazı etkinliklere bizzat katılmışlardır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize; Saray Gülbahar Hatun Hanımevi sorumlu ve kursiyerlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımız velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Toplantıda Okul Müdürümüz Osman KAYA tarafından okulun ihtiyaçları ve planlanan çalışmalar hakkında velilerimiz bilgillendirilmiştir. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

OKULUMUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 19/10/2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13.30'DA ÇOK AMAÇLI SALONDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLUP TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Nis

İlçe genelindeki okullarımızda aktif olarak yürütülen e Twinning yaygınlaştırma sergisine müdürlüğümüz AR-GE biriminin organizasyonu ile okulumuz öğretmeni Betül Önder  " TECH THIRD STEAM EDUCATION" ve "KİTAPLARIN RENKLİ DÜNYASINA YOLCULUK" adlı iki proje ile; Semiha Öztürk öğretmenimiz "KİTABIM DÜNYAM" adlı proje ile katılım sağladı. Yine okulumuz ingilizce öğretmeni Senem Akgün 'MAKE YOUR OWN ANDROID APP' , 'SEASONS COME ALIVE' ve 'THEY ARE LIVING ONLY ON PAPERS' adlı e twinning projeleri ile katılım sağlamıştır.

Pursaklar Kaymakamı Sayın Mehmet Yıldız,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Kılıçgil ile birlikte  Okul Müdürlerinin sergiye katılımı öğretmenlerimize yüksek motivasyon sağlayarak, proje çalışmalarına olan destekleri ile etkinliğe onur verdiler.

Sergilenen 111 projede matematik, steam, fen bilimleri, geri dönüşüm, dilin kullanımı, masal, hikâye okumaya teşvik, bilimsel deneysel çalışmalar ve dijital araçların kullanımı gibi konular ilgi odağı oldu.

Sergiye katılan öğretmenleri tebrik eder, başarılar dileriz.