ANKARA / PURSAKLAR - Saray İlkokulu

Etiket Sonuçları: saray

Nis

İlçe genelindeki okullarımızda aktif olarak yürütülen e Twinning yaygınlaştırma sergisine müdürlüğümüz AR-GE biriminin organizasyonu ile okulumuz öğretmeni Betül Önder  " TECH THIRD STEAM EDUCATION" ve "KİTAPLARIN RENKLİ DÜNYASINA YOLCULUK" adlı iki proje ile; Semiha Öztürk öğretmenimiz "KİTABIM DÜNYAM" adlı proje ile katılım sağladı. Yine okulumuz ingilizce öğretmeni Senem Akgün 'MAKE YOUR OWN ANDROID APP' , 'SEASONS COME ALIVE' ve 'THEY ARE LIVING ONLY ON PAPERS' adlı e twinning projeleri ile katılım sağlamıştır.

Pursaklar Kaymakamı Sayın Mehmet Yıldız,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Kılıçgil ile birlikte  Okul Müdürlerinin sergiye katılımı öğretmenlerimize yüksek motivasyon sağlayarak, proje çalışmalarına olan destekleri ile etkinliğe onur verdiler.

Sergilenen 111 projede matematik, steam, fen bilimleri, geri dönüşüm, dilin kullanımı, masal, hikâye okumaya teşvik, bilimsel deneysel çalışmalar ve dijital araçların kullanımı gibi konular ilgi odağı oldu.

Sergiye katılan öğretmenleri tebrik eder, başarılar dileriz.