ANKARA / PURSAKLAR - Saray İlkokulu

Nis

2/C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Betül Önder ile "İlham Alarak Okuyorum, Geleceğimi Şekillendiriyorum" projesi kapsamında okumaya, öğrenmeye devam ediyor. Nisan ayında "Naim Süleymanoğlu" kitabını okuyarak milli sporcu Naim Süleymanoğlu'nu tanıyan öğrenciler, çalışmanın ve spor yapmanın faydalarını da öğrendiler.

Spor yapmanın sağlık üzerindeki olumlu etkisinden yola çıkarak proje ekibi "Haydi Spor Yapalım" etkinliği düzenlediler.  Zoom üzerinden bir araya gelen öğrenciler Beden Eğitimi öğretmeni Gülşah öğretmen tarafından bilgilendirilerek ,birlikte spor yaptılar.

Ock

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMENİ AYŞE ATASOY TARAFINDAN VELİLERİMİZE ONLİNE OLARAK BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI VE SİBER ZORBALIK İLE İLGİLİ SEMİNERLER VERİLDİ. ÇAĞIMIZIN GENEL PROBLEMLERİNDEN OLAN BU KONULAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLEN VELİLERİMİZLE , SEMİNERLERİMİZ SON DERECE VERİMLİ GEÇTİ.

Ock

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN / REHBER ÖĞRETMENİ AYŞE ATASOY TARAFINDAN COVID-19 SALGIN HASTALIK SÜRECİNDE PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ONLINE VELİ SEMİNERLERİ VERİLDİ. VELİLERİMİZİN DE KATILIMLARIYLA SEMİNERLERİMİZ OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ.